Eme látványos és egyedi mozgó reklámfelület mindenütt nagy feltűnést kelt, amerre csak „úszik”. Ezt bizonyítják a parton mosolygó és integető emberek és a hidakról villanó vakuk fényei. A „játékos” 13 tonnás művészeti alkotás közel 15 méternyi hosszúságával és 5 méterrel a víz fölé emelkedő oldalfalaival összesen kb. 70 négyzetméter szabadon emblémázható reklámfelületet kínál a kedves jövőbeli partnereinknek. A hajó igényesen kialakított 12 személyes belső tere alkalmas a meghirdetett reklámhoz illeszkedő termékbemutatók és a meghitt hangulatú üzleti beszélgetések, partnertalálkozók rendhagyó megrendezésére.

A hajó akár egyedileg is megtervezhető reklámfelülete az alapfestésre ragasztható öntapadós, vagy mágnes-fólia elkészítésével vehető igénybe, az elhelyezés és az eltávolítás egyszeri dekorációs költségként előre fizetendő.

reklámfelületbe

Az Országházzal szemben, a Batthyány téri kikötőben lévő hajó statikus reklámfelületként történő igénybevételi díja, alig magasabb a hasonló hirdetési felületet kínáló óriásplakáténál. A fővárosi hidak alatt, a hajó megrendelt útvonalon és időpontban történő (GPS-el is ellenőrizhető) mozgása, a célcsoport utazási szokásaihoz igazítható.View Larger Map